Maitre Gîms

22 June 2018 // Arenele Romane

Tickets

Vineri, pe 22 iunie 2018 am plănuit o noapte nebună cu cel mai în vogă artist al momentului: Maître Gims. Anunțăm curând artiștii din deschidere.

Maître Gims este o adevărată revelație a momentului. Rapper-ul congolez crescut în Franța povine dintr-o familie de muzicieni și este all-în-one: compozitor, producător și cântăreț, textier și showman.

Muzica lui face o întreagă Românie să danseze pe ritmuri de rumba congoleză și pe sound-uri franțuzești cu iz de pop urban.

Cel mai recent single, “Mi Gna” (un feat. cu DJ-ul armean american Super Sako și cu Hayko, câștigătorul Eurovision 2007) se difuzează pe toate radiourile din Europa, are deja peste 90 mil. vizualizări pe youtube și va fi, fără-ndoiala, hitul acestei veri.

Single-ul ”Bella” a fost nominalizat ca cel mai bun cântec și cel mai bun videoclip la World Music Awards (2014) s-a clasat pe locul 3 în Billboard stând 18 săptămâni în top!

Albumul de debut ”Subliminal” (2013) a avut succes foarte mare în Franța, ajungând pe locul 2 în French albums chart și pe locul 1 în Belgia.

How to reach us

Address

Str. Moldovita, Nr.14
Sector 4, Bucuresti

Phone

+40 (0) 731.371.481

Email

office@mgmbooking.ro

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt